Studio

Met ikbengert werk ik als one-man-studio aan dingen waar ik blij van wordt. Met stevige roots in de jaren 80 en een gezonde verslaving aan hedendaagse pop-cultuur verveel ik mij niet snel. Door een fascinatie voor metaforen en spreekwoorden komt associeren als vanzelf en is creativiteit een overontwikkelde spier geworden. Geef mij een potlood en voor je het weet is het een stompje.

Tekenen is altijd een rode draad geweest door mijn leven en heb hier een carrière van weten te maken. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van illustratie, karakter ontwerp en animatie design (storyboarding). Ik werk nog altijd eerste ideeën uit op papier en vang hiermee snel de essentie van een onderwerp of verhaal. Vaak zonder te gummen.

Mijn stijl is dan ook het beste onder te verdelen in de ‘klare lijn’. Het werk kenmerkt zich in zijn helderheid en eenvoud en strakke lijnvoering. Steeds met een commerciele inslag, zo kom jij doelgericht en op maat voor de dag.

Werkwijze

Mijn werkwijze hangt sterk af van het soort project, maar zal altijd beginnen met een brainstorm en voorstel waarbij we zo breed mogelijk gaan. Daarna werken we stap voor stap naar een resultaat waar iedereen mee uit de voeten kan en tevreden mee is. In welke expertise je mij ook inzet: ieder ontwerp zit altijd vol karakter.

Neem contact op

ikbengert werkt samen met:

Animation Agency werkt al langere tijd samen met Gert. We zijn zeer te spreken over de vlotte communicatie en de krachtige visuals. Gert is erg creatief en houdt in zijn illustraties altijd rekening met de doelstellingen van de opdrachtgever. Hierdoor is het voor ons altijd een feestje om vervolgens alles tot leven te wekken in een animatie.

www.animation-agency.nl

Thibault van der Laan

Animation Agency

Gert is een gepassioneerde designer die uitblinkt in het ontwerpen van kleurrijke karakters. De details in zijn werk zitten vol slimme verwijzingen die leven geven aan de illustraties. Samen hebben wij diverse projecten tot leven gebracht in animatie.

www.studiofungi.nl

Robin van den Bemt

Studio Fungi

Gert heeft mij geholpen met de invulling van mijn website. Hij denkt op een commerciele manier goed mee en houdt de doelgroep in het oog. Door zijn inhoudelijke advies werd het project overzichtelijker en wist ik beter hoe ik de website kon aanpakken.

www.anjaontwerpt.nl

Anja Jansen

Anja Ontwerpt